М'ясний протеїн почав набувати популярності відносно недавно, хоча відомо було давно, що в м'ясних продуктах міститься багато білка (для порівняння: в молоці 3-5% білка, в м'ясі - 20-25%). Для виробництва м'ясного протеїну використовують в основному яловичину, рідше м'ясо інших тварин. Метод ультра-концентрації дозволяє видалити майже повністю вуглеводи і жири (тобто холестерин).
Порівняння яловичого і сироваткового протеїнів показали, що вони стоять на одному високому рівні - повноцінний профіль по амінокислотам, швидка засвоюваність, висока біологічна цінність. Є й деякі відмінності, які можна розцінити і як переваги, і як недоліки:
Дослідження і спостереження за атлетами в різних видах спорту і бодібілдингу показали, що яловичий протеїн істотно активує процес анаболізму і дає більший приріст м'язової маси в порівнянні з іншими протеїнами тваринного походження. Він дозволяє підвищувати досягнення тренувань і знижувати м'язову втому. Як і всі види протеїнів, м'ясний протеїн використовується для коригування раціону при схудненні.
Яловичий протеїн стане паличкою-виручалочкою для тих, хто має непереносимість лактози, і напевно його вважатимуть за краще противники вегетаріанства. ☺
У нашому інтернет-магазині можна купити яловичий протеїн, ціна цілком доступна, даємо консультації по застосуванню. Пропонуємо оформити замовлення на м'ясний протеїн, заповнивши зручну форму.